Vi tilbyder

Jarnes tilbyder æsker, displays, julekalendere og meget mere til et væld af spændende brancher

Vi har 60 års erfaring med udvikling af dansk producerede emballageløsninger. Hele vores produktion foregår på fabrikken i Hjallerup, Nordjylland, hvilket gør, at fleksibilitet er et af vores nøglebegreber.

Vi har stort fokus på, at alle vores kunder har forskellige behov. Derfor foregår produktudvikling i høj grad i tæt samarbejde med kunden. I årernes løb har vi skabt tætte bånd til vores kunder gennem loyalitet, god og løbende dialog samt konstruktiv sparring.

Vi ser derfor os selv som en god og tæt samarbejdspartner frem for blot en leverandør. Vi har succes, når vores kunder har succes.

Passion og kreativitet er to vigtige nøglebegreber for os som samarbejdspartner. Vi kan se muligheder og løsninger, og vi brænder for at bidrage med gode idéer og kvalitativ sparring i udviklingen af en ny opgave. For os handler det om at turde bruge fantasien og slippe kreativiteten løs til fordel for alle. På den måde flytter vi grænser – ikke kun for kunderne, men også for os selv.

Vi tilstræber hele tiden at tilpasse vores arbejdsmetoder, kompetencer og produktionsudstyr, således vi altid er i stand til at imødekomme nutidens og fremtidens krav til emballageløsninger. Derfor har Jarnes investeret i meget avanceret og moderne produktions-, tryk og robotudstyr, for at kunne være med i konkurrencen som Danmarks førende producent af emballage. Vi ønsker, at vores kunder forbinder Jarnes med en verden fuld af muligheder.

Hvordan de forskellige æske- og produkttyper er brugt inden for forskellige brancher, kan du se meget mere om under vores galleri i kolonnen Inspiration. Men igen – kun fantasien sætter grænser.

Er du ny kunde, har brug for kreativ/faglig sparring eller brænder du inde med andre spørgsmål? Se mere under NY KUNDE eller tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtigende snak om din gode idé eller produkt.