FSC certificering

FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC-mærket findes på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed.

En FSC skov afspejles ved, at der i skoven ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Certificeringen er samtidig en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede, har ordentligt sikkerhedsudstyr og får en fair løn.

Kilde: fsc.dk

Jarnes og FSC

Jarnes ønsker at tage et socialt og miljømæssigt ansvar, og derfor er vi FSC-COC-certificeret. Det betyder, at Jarnes kan bevise, hvordan FSC-træet er sporbart i forhold til andre træråvarer i produktionen og leverandørkæden. I denne forbindelse er der udarbejdet og implementeret en række procedurer for at sikre, at Jarnes til enhver tid lever op til FSC’s COC-krav. Alle virksomheder med en certificering kontrolleres minimum én gang årligt ved både anmeldte og uanmeldte kontrolbesøg. En FSC-certificering er gyldig i fem år, hvorefter virksomheden på ny skal certificeres.

Når du køber varer ved Jarnes, der er FSC-mærket, er det dermed din garanti for, at det anvendte materiale stammer fra FSC certificerede skove og kontrollerede kilder.

Kilde: https://dk.fsc.org/dk-dk/certificering/coc

Vil du vide mere, så besøg www.fsc.dk


Klik på filen nedenunder for at se Jarnes' FSC-certifikat.