Gern-smykkebakker

Fiks og anvendelig

Den lille fikse og yderst håndterbare smykkebakke i hverdagen. Gern-smykkebakkerne præsenterer dine smykker på en flot og overskuelig måde, i det der er god plads mellem hvert smykke. Samtidig gør den lille størrelse på smykkebakkerne det nemt at få præsenteret mange forskellige smykker i butikken, men stadig med en ensartet helhed for øje.

Som standard produceres Gern-smykkebakkerne ud fra en formstøbt plastbakke, der overtrækkes med sort kunstskind. Der påsættes en tyk bundplade, som sikrer god stabilitet. Skillerumsindsatsen kan udføres i enten tekstilstof samt glat eller velouriseret vakuummateriale. I mange af Gern-smykkebakkerne er det samtidig muligt at få skillerumsindsatse med plads til prismærkehuller (Relief prismærkningssystem). De håndlavede puder udføres i et udvalg af farver i enten flocket tekstil eller kunstskind.

OBS: Yderbakke og indsats sælges samlet. Indsatsen er limet i yderbakken.

Gern smykkebakkerne kommer i to størrelser. De fleste Gern-smykkebakker har en udvendig bakkekantshøjde på 25 mm, afhængigt af indsatsen.

Lille: 210 x 210 mm
Stor: 420 x 210 mm

Til hver smykkebakkestørrelse i Gern-sortimentet tilbyder vi forskellige indsatse, indrettet til mange formål. Alle indsatse kan ses i udvalget nedenfor:

Yderbakke mål: 210 x 210 mm

Ringe - forlovelsesringe

* Kun i luksusudgave

Ørestikker - Øreklips - Collier - Charms

Armringe - armbånd

Smykkesæt

Manchetknap - slipsenåle

Ure

* Kun i luksusudgave

Yderbakke mål: 420 x 210 mm

Armbånd

Universal

* Kun i luksusudgave

Collier