Julekalendere

Skab din egen unikke julekalender/adventskalender med løsninger fra Jarnes

Hos Jarnes gør vi meget ud af at udvikle løsninger inden for julekalendere og adventskalendere til et bredt kundesortiment. Vi har gennem tiden udviklet flere forskellige typer af julekalendere, således der er noget for en hver stilart og i forskellige prisklasser. Fælles for alle vores julekalendermodeller er, at de kan designes på et utal af måder. På den måde specialdesignes alle julekalendere, således de designmæssigt produceres ud fra netop dine ønsker. Generelt for alle vores julekalendere er, at prisen afhænger af det endelige design samt det samlede stykantal. Vi producerer naturligvis også indlæggene til at placere inden i julekalenderen.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtigende snak om en løsning, der netop passer til dine behov og ønsker. Salgsteamet i Jarnes sidder klar på telefon 98 28 15 55 eller på mail .

Vi har blandt andet produceret:

  • Julekalendere til chokolade
  • Julekalendere til slik og bolsjer
  • Julekalendere til te
  • Julekalendere til kosmetik
  • Julekalendere til make-up
  • Julekalendere til legetøj
  • Julekalendere til brugsartikler

Nedenfor kan du læse mere om vores udvalg af vores forskellige julekalendermodeller. Se et udvalg af vores producerede julekalendere, og hvordan de er brugt inden for de forskellige brancher under kategorien Brancheløsninger.

Push julekalender

Push kalenderen er vores smarte kalendermodel, som har en lækker grad af unboxing indtænkt i designet. Her skubbes hvert emne let og elegant med fingeren på kalenderens bagside, og ud springer dagens gave, hvorefter næste gave kommer til syne i åbningen.

Kalenderen består af et hardbox omslag, som udgør den udvendige del. Indeni placeres de små æsker, som udgør dagens gave med overraskelser.

Alle push julekalendere specialproduceres fra bunden, således man selv har indflydelse på format, mål og endeligt design. Kalenderen kan både produceres som jule- og adventskalender.

Det er muligt at dekorere push julekalenderen med alt inden for offset- og pantone farver, samt folietryk, partiel lakering og kachering.

Under kategorien ”Brancheløsninger” er flere løsninger af vores push kalender vist.

Bog julekalender

Vores bog julekalender er vores mest solgte julekalendermodel, da den præsenterer sig flot hos forbrugeren, samtidig med at den har mange indretnings- og dekorationsmuligheder. Bog julekalenderen produceres med et hardcover-omslag med en fastmonteret indvendig kalender med dertilhørende indlæg.

Alle bog julekalendere specialproduceres fra bunden, således mål på kalenderen, placering af låger samt design og grafik defineres af kunden. Det er muligt at dekorere bog julekalenderen med alt inden for offset- og pantone farver, samt folietryk, partiel lakering og kachering.

Skuffe julekalender

Vores skuffe julekalender er den eksklusive og alsidige løsning, da den kan bruges inden for mange brancher. Alle skuffeindsatsene kan både laves som almene skuffer, der trækkes ud, men de kan også laves som små æsker, således der er en rigtig lille gave til hver dag i julen. Hver skuffe eller æske overtrækkes med papir. Skuffen eller æskens mål afhænger af de produkter, julekalenderen skal indeholde. Alle skuffe julekalendere specialproduceres efter dine ønsker til udseende, mål og design. Under kategorien Brancheløsninger kan du se flere forskellige modeller af skuffe julekalenderen. Det er muligt at dekorere skuffe julekalenderen med alt inden for offset- og pantone farver, samt folietryk, partiel lakering og kachering.

Advents kalender

Vores nyeste julekalendermodel benyttes oftest som en adventskalender, men modellen kan indrettes på mange måder. Denne julekalendermodel opbygges ud fra en firkantet ramme, hvor der er påsat skuffeindsatse på bagsiden. Det er muligt at stanse et utal af figurer ud i rammen, således kalenderen kan udformes som et juletræ, en snemand eller noget helt tredje. Skuffemålene kan ligeledes tilpasses efter de produkter, kalenderen skal indeholde. Vores adventskalender kan dekoreres på mange måder med alt inden for offset- og pantone farver, samt folietryk, partiel lakering og kachering.

Clamshell julekalender

Vores clamshell julekalender er en lille og smart julekalendermodel. Den produceres samtidig som vores mest budgetvenlige løsning inden for julekalendere. Clamshell julekalenderen åbnes som en bog, hvor der er monteret 2 indvendige kartonindsatse med dertilhørende indlæg. Clamshell julekalenderen har ikke monteret et hardcover-omslag, som på bog julekalenderen, men overtrækkes i stedet med en kraftig papirkvalitet.

Clamshell julekalenderen kan både produceres som en speciallavet løsning, hvor du selv bestemmer mål, lågplacering og endelig grafik. Derudover tilbyder vi også en standardmodel, således du slipper for at betale for stanseværktøjerne. Standardmodellen inkluderer 2 indvendige kartonindsatse med hver 12 færdigplacerede låger og 2 stk. glasklare indlæg med rum tilpasset lågerne. Mulighed for tillægsydelser i designet i form af folietryk, partiel lakering og kachering.