Indlæg til æsker

Fasthold dine produkter med indlæg fra Jarnes og opnå den flotteste præsentation

Jarnes har stor erfaring med at producere indlæg til æsker, julekalendere m.m. Indlæggene produceres hovedsageligt for at sikre, at produktet ligger fast og samtidig bliver præsenteret på flotteste vis. Indlæg kan bruges inden for alle brancher.

Når vi skal designe et indlæg, har vi brug for en prøve af dit produkt, således vores formværktøjer præcist kan laves efter produktets form og størrelse. Vores produktudvikler er specialist i udvikling af formværktøjer, hvilket sikrer, at vi kan tilbyde dig løsninger, hvor dit produkt bliver præsenteret og beskyttet bedst muligt.

Vi kan både producere indlæg i karton og vakuummateriale.

Kartonindlæg

Kartonindlæg er en elegant og bæredygtig løsning til præsentation af dit produkt. De seneste år har vi oplevet en stigende efterspørgsel på indlæg i karton inden for flere brancher, da karton i højere grad opleves som en miljøvenlig løsning. Vi har mulighed for at lave kartonindlæg i flere farver.

Alle kartonindlæg kræver minimum et stanseværktøj til opstart. Jarnes er godkendt til at producere fødevaregodkendte kartonindlæg.

Vakuumindlæg

Vakuumindlæg er en praktisk og fleksibel løsning til beskyttelse og præsentation af dit produkt. Vakuumindlæggene kan produceres i en transparent- eller farvet plast, ligesom vi kan producere vakuumindlæggene i et flocket plastmateriale.

Alle vakuum indlæg kræver en vakuumform som værktøj til opstart.

Hvis du ønsker en emballageløsning med enten et kartonindlæg eller et vakuumindlæg, er du altid velkommen til at kontakte os angående en løsning til netop dig og dit produkt.

Jarnes teamet sidder klar på telefon +45 98 28 15 55 eller