< tilbage 22-12-2021 - 15:57

Julehilsen fra Jarnes

"Bag enhver succesfuld virksomhed står et stærkt medarbejderteam”.

Et kendt ordsprog siger ”Bag enhver succesfuld mand står en stærk kvinde”. På Jarnes har vi tilpasset ordsproget til ”Bag enhver succesfuld virksomhed står et stærkt medarbejderteam”. For det er netop hvad vi oplever på Jarnes!

 

Efterspørgslen på danskproduceret emballage har aldrig været større. Det har resulteret i et rekordsalg for 2021. Vi er enormt stolte over, at så mange virksomheder finder frem til emballage fra Jarnes.

 

Som for så mange andre har året 2021 også været et specielt år. Mangel på råvarer, corona smitte, forsinkelse af nye produktionsanlæg sammenholdt med den stigende efterspørgsel har medført, at alle vores medarbejdere har måtte løbe ekstra stærkt. Derfor en særlig tak til hele Team Jarnes, som er fundamentet for virksomhedens fremgang.

 

For at mindske smitterisiko har vi i år ikke holdt fællesafslutning, som vi plejer. Billederne er derfor taget for nogle uger siden. Men det er vigtigt for os at vise, at vores emballage ikke bare kommer fra en maskine, men at der er mennesker bag alle processer.

 

Slutteligt vil vi gerne ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Vi er klar til at producere endnu mere emballage fra Hjallerup i 2022!

 

<