Star smykkebakker

Præsenter dine smykker smukt med vores eksklusive STAR-smykkebakker. Med Star-smykkebakkerne sikrer du, at der er ekstra god plads mellem smykkerne, hvilket sikrer en yderst overskuelige måde at præsentere smykkerne på. Samtidig er der ekstra god plads mellem smykkerne, som giver hvert smykke mulighed for at tage sig ekstra godt ud under udstillingen.

Som standard produceres Star-smykkebakkerne ud fra en formstøbt plastbakke, der overtrækkes med sort kunstskind. Der påsættes et aluminiums håndtag og ekstra tyk bundplade, som sikrer god stabilitet. Skillerumsindsatsen kan udføres i enten tekstilstof samt glat eller velouriseret vakuummetret materiale. Det er samtidig muligt at få skillerumsindsatse med plads til prismærkehuller (Norma talsystem). De håndlavede puder samt dekorationsramme omkring magasinskufferne udføres i et udvalg af farver i enten flocket tekstil eller kunstskind.

OBS: Yderbakke og indsats sælges samlet. Indsatsen er limet i yderbakken.

Star- smykkebakkerne kan fås i 4 forskellige størrelser: De fleste Star-smykkebakker har en højde på 25 mm afhængigt af indsatsen.

Str. 1: 326 x 207 mm
Str. 2: 326 x 265 mm
Str. 3: 326 x 335 mm
Str. 4: 326 x 415 mm

Til hver smykkebakkestørrelse i STAR sortimentet tilbyder vi forskellige indsatse, indrettet til mange formål. Alle indsatse kan ses i udvalget nedenfor:

Str. 1:

326 x 207 mm

M - indsats med magasin

Str. 2:

326 x 265 mm

Str. 3:

326 x 335 mm

M - indsats med magasin

Str. 4:

326 x 415 mm

M - indsats med magasin

For priser på vores STAR-smykkebakker - Klik her: