Dansk producent

I slutningen af 1990’erne og op gennem starten af 00’erne flyttede mange danske virksomheder hele eller dele af deres produktion til udlandet, bl.a. på grund af lavere lønomkostninger.

Jarnes har siden virksomhedens start i 1961 bevaret produktionen af vores emballager i Danmark. Produktionen har alle år været placeret på forskellige matrikler i Hjallerup ca. 20 kilometer nord for Aalborg.

Vi er stolte over, at Jarnes, med sine snart 60 år bag sig, alle år har kunnet kalde sig ”Dansk producent”. For os har det alle dage været en stor del af virksomhedens identitet og dermed et vigtigt varemærke for os at kunne tilbyde vores kunder.

Vi har særligt de seneste 5- 10 år oplevet en større stigning i interessen og efterspørgslen fra vores kunder omhandlende vigtigheden af danskproducerede varer.

En efterspørgsel vi mærker, der blandt andet kommer fra erfaringer med udenlandske produkter -og leverandører, men også en ændring i virksomhedernes værdisæt.

For Jarnes betyder det at være dansk producent og leverandør, at vi kender vores produkter og produktion til punkt og prikke. Derfor kan vores kunder altid føle sig trygge ved produkter fra Jarnes, da vi kan stå 100 % inde for kvaliteten samt produktionsgangene.

Samtidig ønsker vi, at vores kunder i langt højere grad ser os som en samarbejdspartner frem for blot en leverandør. Dette hænger sammen med den nærhed til kunderne, som vi altid prøver at skabe, og som vi ser som en af vores vigtigste værdier. Vi tror på, at vi som dansk producent og leverandør i langt højere grad kan skabe nærhed til vores kunder i Skandinavien igennem god og konstruktiv dialog.

Fordi vi altid er i nær kontakt med vores kunder og vores produktion fysisk er tæt på, giver det os samtidig en stor grad af fleksibilitet, som vi oplever, er en stor nødvendighed i en hurtigt foranderlig verden. Den høje grad af fleksibilitet betyder, at vi hurtigt kan levere vores produkter, samtidig med at vi hurtigt kan skride til handling ved ændringer i produkter eller produktionen.

Derudover har vi de seneste år foretaget en række investeringer i topmoderne produktionsudstyr, hvilket gør, at langt de fleste processer i vores produktion foregår automatisk. Det giver os i dag mulighed for at producere vores varer til konkurrencedygtige priser.

Kort fortalt får du disse fordele ved at vælge Jarnes som dansk leverandør af dine emballager:

  • Gode leveringstider
  • En nær og tæt samarbejdspartner
  • Vi kan 100 % stå inde for kvaliteten på vores produkter
  • Høj grad af fleksibilitet
  • Bæredygtighed i fokus
  • Værdien af at støtte op om det danske og det lokale marked
  • Sikker på ordentlige arbejds- og løn vilkår
  • Konkurrencedygtige priser
  • Fødevaresikkerhed i top på emballage til fødevareindustri