Dit design - vores speciale

Hos Jarnes har vi stort fokus på produktudvikling i samarbejde med kunden, og tilbyder mange spændende tryk- og produktionsmetoder.

Kreativitet og kommunikation er yderst vigtige elementer for succes for vores kunder. Derfor tilstræber vi hos Jarnes at tilpasse vores arbejdsmetoder, kompetencer og produktionsudstyr, således vi på en professionel og optimal måde kan imødekomme nutidens og fremtidens krav til emballage-løsninger.

Vi har stort fokus på vores kunders forskellige behov, og har i de foregående år været med til at udvikle en række nye og spændende emballageløsninger til mange brancher.

Æskerne vi fremstiller kan have mange forskellige formater, former, glasklar rude indsat og endvidere formstøbt- eller kartonindlæg ilagt. For ikke at tale om de dekorationsmuligheder der muliggør en differentiering af æskerne på hylden.

Jarnes har investeret i meget avanceret trykudstyr, der muliggør embossing/debossing i et væld af foliefarver, i langt større formater og med meget større præcision end tidligere.

Læs mere om de forskellige produktionsmetoder vi tilbyder i menuen til venstre, og tøv ikke med at kontakte os for en snak om hvad vi kan tilbyde til netop dig og dit produkt!

"Hos Jarnes er vi altid i en working process – og det er vi glade for."

- Gitte Clausen Bruun
Indehaver & adm. direktør, Jarnes A/S