Jarnes gennem årene - det startede med en smykkeæske

Da guldsmed Magda Clausen i Hjallerup ikke kunne få leveret det nødvendige antal etuier til smykker og smykkeæsker til julehandlen i 1961, besluttede sønnen Palle Jarne Clausen at starte en produktion af etuier og æsker til smykker. Og sådan begynder historien om Jarnes A/S...

Produktionen ligger i dag på Håndværkervej i Hjallerup
Jarnes Etui- & Æskefabrik startede således i kælderen under moderens guldsmedeforretning. Pladsen blev hurtig for trang, og en nybygning i Nørregade blev opført. Senere blev virksomheden udvidet med en nedlagt skole og efterfølgende en række andre bygninger. I dag er produktionen og administrationen placeret i en 8.000 m² stor bygning i Hjallerup.

Både standard- og specialproduktion
I starten blev der produceret etuier i pap og træ, men snart blev sprøjtestøbt plast en stor del af virksomhedens hverdag. Kerneforretningen bestod oprindeligt i et lagerbaseret standardsortiment, men det viste sig hurtigt, at der ligeledes var et stort marked for specialfremstillede display, etuier og æsker til producentvaremarkedet. Ved at forankre virksomheden omkring begreberne kreativitet, fleksibilitet og dynamik er specialproduktionen i dag blevet en lige så vigtig del af forretningen som standardvarerne.

Gitte og Morten har overtaget driften
Jarnes Etui- & Æskefabrik har gennemført et generationsskifte i 2002, og pr. 1. juli samme år er navnet ændret til Jarnes A/S. Virksomheden ejes i dag af børnene Gitte Clausen Bruun og Morten Jarne Clausen. Med en økonomiuddannelse fra universitet og en fortid i reklamebranchen er Gitte ansvarlig for drift, produktudvikling, salg og markedsføring. Som uddannet civilingeniør med speciale i produktionsledelse har Morten ansvaret for drift, indkøb udvikling og produktion.

Jarnes i dag
Virksomhedens kundeplatform er så bred som aldrig før. Der produceres nu til helt nye brancher, og kundeplatformen er blevet kraftigt udvidet. Der produceres nu løsninger til produkter indenfor følgende brancher:

  • oplevelser
  • kosmetik
  • chokolade
  • højteknologi
  • smykker
  • bestik
  • gaver
  • briller
  • musik
og mange flere...

Jarnes satser på udviklilng af egne højteknologiske fleksible produktsystemer. Der investeres i kontinuerligt i nyt udstyr, således at store ordrer kan effektueres på konkurrencedygtige vilkår. Vi satser endvidere på en personlig, kreativ og løsningsorienteret indsats overfor vores kunder på alle niveauer i virksomheden.

Vi ønsker en mangfoldig, dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed. Vi ved, at det kræver, at vi konstant er i bevægelse, er åbne for nye idéer og flytter grænser både mentalt og praktisk.